Medvind!

Idag är en BRA dag!
Jag vaknade av ett sms från försäkringskassan som meddelade att beslut är fattat och att sjukpenning för dagarna jag var sjukskriven kommer att betalas ut. Lyxigt! Det har varit en del strul med intyg som varit vilsna och uppgifter som inte riktigt stämmer, men till slut så ordnade det sig och det relativt snabbt med! Det trodde jag aldrig.
En orosklump kunde därmed lyftas ut ur kontrollfreaken Tessalisas mage :-D.
Ett annat orosmoment gäller jobbet och en bussbokning, men även detta orosmoment är nu borta då jag äntligen fick offerten och kunde boka färdigt. Puh! Genast blev allt mycket trevligare och helgen kommer att bli sååå mycket trevligare när jag kan släppa jobbet.

Andra bra saker idag:
1. Solen skiner och björkarna utanför jobbet blir sakta allt grönare ihop med gräsmattorna. Våren som var starkt på gång tidigare tog tydligen paus ett tag men tycks nu ha kommit igång igen. Blåsipporna i min trädgård blommar nu dessutom för fullt! wpid-DSC_1689.jpg2. Jag har inte behövt ta smärtstillande alls på 3 dagar nu och min mage tycks läka som den ska. Det kliar lite och är såklart ömt och efter en arbetsdag så är det soffläge som gäller så att svullnaden kan gå ner, men det hör ju till (Jag inser dock att det kommer att dröja innan jag kan ha jeans eller kjol med stum linning igen. Jag saknar jeans. Jag är och kommer alltid att vara en jeanstjej. Men tänk då jag är helt läkt och kan gå och köpa ett par riktigt snygga jeans och de kommer att sitta bra! Worth waiting for…. )

3.  Det är fredag, helgen är ledig och jag har en oläst bok som bara väntar på att jag ska öppna den (ok, optimalt hade såklart varit att vara med ”lilla familjen”, men BS jobbar och plutten är hos sin mamma, så i helgen ses vi inte)

4. Jag har visserligen nästan ekande tomt på kontot men jag har MASSOR med god färdiglagad mat i min frys och färskvaror i kylen så i helgen ska jag ”bara vara” och må bra.

5. Återupptäckandet av gruppen ”Iona” (kristen keltisk musik) som förser mina öron med lena toner och försätter kroppen i harmonisk sinnesstämning.

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Bukplastik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Medvind!

  1. kajak11 skriver:

    Ha en härlig pingsthelg..här ifrån stugan där vi slappnar av nu..tack för musiktippset…det är bra att höra att du mår bättre nu. Godnatt

Lämna en kommentar