Vill verkligen inte…

image

… jobba imorgon. Jag har ju jobb här. Som kattkliare ;-).
Nä men allvarligt, det suger verkligen att jag jobbar heldag imorgon när BS är ledig och vi hade kunnat ha en långhelg ihop. Det trista är att nästa helg blir det samma sak fast ännu sämre än nu pga att BS jobbar fredag och jag söndag. Blä!!!!

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vill verkligen inte…

  1. kajak11 skriver:

    Nå det försvann. Allt det jeg skrev. Men skriver från stugan..har promenerat och akvarell målat lite. Hoppas det blir bra söndag. Fin katt. Hos dig? Hur är det med jobb i fjälltrakten? Har för mig att dom söker folk till Norrbotten? Ibland längtar vi mot fjällen. ..om man kollar hemnet…hu då får man tankor:-)trevlig kväll och söndag

  2. mona skriver:

    Trist att ni går om varann stup i kvarten… hoppas jobbet går bra idag iaf, kram

  3. Therese skriver:

    Kajak:Det är hemma hos BS och det är hans ena katt. Jobb i fjälltrakterna? svårt att svara på. Kan man ta jobb i gruvorna så finns det jobb, men annars växer väl knappast jobben på träd.
    Fina miljöer är det på många platser och är man beredd att flytta till glesbygd så är husen rejält billiga med, men då var det detta med jobb. Där jobben finns så finns inte bostäderna.

  4. Therese skriver:

    Tack Mona! Ja det typiskt. Har verkligen helknasiga helger nu. Hinner knappt träffa BS men tar alla chanser även om det bara blir en dag ihop då och då. Kram!

  5. kajak11 skriver:

    Tackar. Ja det är nog sant. Får kolla lite.. men fjällen lockar:-) .har dansk lärerutbildning men jobber inom kontor så lite olika erfarenheter. Men IT söker dom nog mange ställen.
    Hoppas du snart får mer tid med BS och trevlig tid i fjällen:-)

  6. kajak11 skriver:

    Och fin katt…mysigt.

Lämna en kommentar